specialitische schoonmaak
Specialistische schoonmaak

Naast basisschoonmaak verzorgen wij met onze vakmensen specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van de materialen. Regelmatig goed en grondig
reinigen en conserveren betekent uitstel van vervanging. Bij vloeronderhoud kunt u denken aan alle voorkomende bedekkingsmogelijkheden, zoals linoleum, marmoleum, pvc, tegels, marmer, hout, parket, beton, grind, epoxy.
Door onze ervaring en het regelmatig bijscholen, zijn onze medewerkers op dit vakgebied uitgegroeid tot specialisten.

Gevelonderhoud

De gevel is het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Gevelonderhoud is daarom van groot belang.
Dit beslaat vele terreinen, waaronder het verwijderen van mosaanslag, graffiti, leuzen, enzovoort. Ook kan er een antigraffiticoating aangebracht worden.

Tevens kunt u voor het reinigen van zonwering bij ons terecht.
De hogedrukunit is in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen reageren op hinderlijke vervuilingen, zoals graffiti, op uw gevel.

Bouwschoonmaak

In de bouwbranche wordt niet snel aan schoonmaak gedacht. Na bouwkundige oplevering is het voor de eigenaar zeer prettig dat het pand bouw- en/of inhuisschoon wordt opgeleverd.

Bouwschoon opleveren is de grove bewerking voor de bouwkundige oplevering. Hierbij kunt u denken aan het zuren van de sanitaire groepen (cementsluierverwijdering), wassen en krabben van de ramen, bouwstof verwijderen van liggende delen en het opruimen van achtergebleven bouwmateriaal. Na deze schoonmaak kunnen de bekleders, schilders, etc. direct aan de slag, zodat de snelheid gewaarborgd blijft in het bouwproces. Inhuisschoon opleveren is de verfijnde bewerking na het gehele bouwproces.

Bij deze werkzaamheden wordt alles afgenomen en stofvrij gemaakt, zodat de eigenaar het object direct kan betreden. En hoe fijn is dat!

Helaas! Het formulier werd niet gevonden.

Helaas! Het formulier werd niet gevonden.

Vacatures