specialitische schoonmaak
Schoonmaakonderhoud

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor regulier schoonmaakonderhoud van uw pand? Laat het schoonmaakonderhoud dan doen door Ruud Zander Schoonmaakbedrijf. Wij hebben namelijk al jaren ervaring in het schoonmaakonderhoud van vele kantoorpanden, scholen en musea.

Het is goed om uw pand goed schoon te houden. Het zorgt voor een betere werksfeer, de hygiëne is beter en u laat een goede indruk achter op uw bezoekers en klanten. Wel is elk pand en bedrijf verschillend. Daarom gaan wij het liefst eerst een persoonlijk gesprek met u aan, om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van uw bedrijfssituatie en uw wensen.

Hierdoor kunnen we ons schoonmaakonderhoud zo goed mogelijk op uw wensen aanpassen en weet u precies hoe wij te werk gaan. Wilt u meer informatie over ons en over schoonmaakonderhoud? Klik dan op onderstaande button.

Onderscheidend in schoonmaakonderhoud

Ons schoonmaakonderhoud is anders dan dat van anderen. Wij denken vanuit uw perspectief. Zo doen wij schoonmaakonderhoud dat lawaai maakt of op een andere manier overlast veroorzaakt, zoals stofzuigen, buiten uw kantoortijden en zijn onze werknemers betrouwbaar en zich bewust dat schoonmaakonderhoud u niet mag storen in uw werkzaamheden. Ons schoonmaakonderhoud heeft nog meer voordelen;

  • Gemotiveerd personeel dat aanspreekbaar is;
  • Direct inzetbaar bij calamiteiten zoals wateroverlast;
  • Extra toiletronden voor vertrek;
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ruud Zander, meer service dan alleen schoonmaakonderhoud

Ruud Zander Schoonmaakbedrijf is al jaren gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van verschillende panden. Maar wij gaan verder, wij hebben namelijk nog veel meer diensten dan alleen schoonmaakonderhoud. Zo doen wij aan vloeronderhoud, gevelreiniging en bouwschoonmaak. Ook hebben wij facilitaire diensten zoals receptiebeheer, afvalverwerking, het leveren van sanitaire artikelen en bijvoorbeeld drankvoorziening. Dit is echter ook nog maar een greep uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over onze diensten en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn? Graag vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen. Klik op bovenstaande button om contact met ons op te nemen. Wij komen graag samen met u in een persoonlijk gesprek tot de juiste oplossing.

Helaas! Het formulier werd niet gevonden.

Helaas! Het formulier werd niet gevonden.

Vacatures